Ny giv og stigende pågangsmot

Siden pågangsmotet er i en stigende kurve,fant jeg ut at jeg måtte stresse ut på havet en tur idag før avreise nordover.

Angrer ikke på det nå, fangsten ble ikke det helt store, men jeg fikk atter en gang bekreftelse på at belønningen ligger der, så lenge en gjør en innsats. En klok mann sa en gang: du får ikke fisk om båten ligger tell kai.

Nå er jeg allerede utålmodig på å komme meg ut i sjarken igjen å fiske, får bare satse på at nord Norges turen min går fort unna.

 

Krabbefiske er morsomt og spennende, men jeg må også innrømme at det kan være litt irriterende å dra opp krabber som mangler klør, når du skal fiske krabber og kun er ute etter klørne, så MÅ du slå ihjel krabben, det er ikke lov å sette de ut igjen. Krabben blir da forlatt i hjelpeløs tilstand og dør en sakte død.

SKITT FISKE, ha ei fortreffelig uke.

1 kommentar til «Ny giv og stigende pågangsmot»

  1. Heisann 🙂

    Artig lesing for går med samme drøm som er tenkt å realiseres nå som 22åring men har behov for informasjon og kontakter for hvordan jeg går frem for å bli registrert osv…

    Hadde vært kjekt om du kunne kontakta meg pr e-post

    Mvh
    Torleif Hagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *