Krabbe og havets Kardinal

Lenge mellom hver oppdatering her inne nå dessverre. Igjen så har jeg tatt meg noen grundige runder i i tenkehytta og denne gang med tenkelua på i tillegg.

Jeg tror siste oppdatering var skrevet når sjarken var på tur sørover fra Tromsø, den er nå ankommet (for lenge siden) det har blitt noen turer ut på fjordene her i området, men fisket forbedret seg ikke på noen måte fra det jeg erfarte nordpå, svart hav de få turene jeg gikk ut til å begynne med.

MEN, for tre dager siden fant jeg ut at jeg igjen skulle sette noen prøveteiner for krabbefiske, de forrige jeg satt var uten hell over flere settinger. Forskjellen denne gang er at på to dager har jeg hentet opp 30kg krabbe på to teiner, første teina dro jeg i går formiddag da var det to krabber i  den. DET MOTIVERER, derfor satt jeg to teiner fra igår til idag, de var stapp fulle av krabber nå i ettermiddag, så nå blir det en liten svipptur nordover fra i morgen, ut å gjøre min plikt for olje nasjonen. Så er det krabbe og hummer(muligens litt sei) som gjelder frem til nyttår. Det hører også med til historien at jeg tok meg en tur ut på fjorden for å sjekke at juksamaskinene virket ennå, det endte med 82kg sei i løpet av 3 timers fiske, det irriterer meg ennå at jeg bare satt av de 3 timene den dagen, hadde nok dratt opp atskillig mer om jeg hadde gått ut tidligere og vært lenger ute.

Jeg kan jo samtidig benytte sjansen til å promotere den andre bloggen jeg har lagt ut på nett. www.sjarkfiskern.blogg.no (kan hende at den blir prioritert fremover)

Takk for at du tok deg tid til å lese, tilbakemeldinger motiverer også i dalende motivasjonskurver 🙂

Fortsatt god helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *