Prøver igjen!!

Etter mandagens nedtur, for det var en SKIKKELIG nedtur, så har jeg nå booket ny frakt av sjarken sørover. Båten som skulle frakte sjarken hit var her i går kveld, så jeg tenkte for min egen del at jeg måtte få det helt ut av systemet før jeg tok avgjørelsen om å booke ny tid. Er nå på tide å løfte hodet ut av vannskorpa, brette opp ermene og ta tak i ting. Er jo selvfølgelig synd at mesteparten av vårfisket i møre området dessverre går uten at jeg får prøvd fiskelykken, men men uflaks sa severin suveren. Forhåpentligvis er sjarken landet i Kristiansund i begynnelsen av april. Da har jeg fortsatt knappe 3 uker igjen med garnfiske, målet mitt om én landing på minimum 1000kg er fortsatt innen rekkevidde. Jeg kunne tatt fly nordover og fortsatt fiske derfra, men siden sjarken skulle sendes sørover er den full av utstyr. Tok 3 dager å fylle og stable alt ombord, så om det skal tas ut og inn igjen har jeg tapt 9 dager før den igjen er klar til ny frakt.

Etter at vårfisket er avsluttet regner jeg med at jeg blir å gå over på krabbefiske. Overhalte teinehaleren min for noen dager siden så da har jeg jo godt utgangspunkt for krabbedrift også. Og bare for å skikkelig ta ordentlig i, så vurderer jeg å sette kveite liner samtidig. Men her må jeg prøve å rådføre meg meg fiskere i området som har holdt på noen år, regner med det blir litt mer jakt på gode fiske områder her nede enn jeg måtte ha gjort i Nord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *