Ny start, ny giv..

Nå idag kjenner jeg motivasjonen stige proposjonalt med timene som går før båten lastes ombord på frakteskipet i Tromsø. Mulig at dette er akkurat det som skal til nå for at jeg tar meg selv i nakken og faktisk gjør det jeg tenkte når båten ble kjøpt inn for et år siden. Må ærlig innrømme at jeg har litt av samme følelse nå som jeg hadde når jeg bestemte meg for å prøve meg som fisker.

Nå et år etterpå så kan jeg ikke si at inntekten har vært slik jeg håpet, men jeg sitter igjen med mange erfaringer. Så sånn sett føler jeg meg bedre rustet for å sette igang med fiske 2.0 fra Kristiansund. Jeg har jo ennå tilgode å få levert fangst på over 1000kg i en landing, så mitt mål for kommende måned må jo være akkurat det.

Jeg ble sittende å kikke på NRK igår, programmet skårungen. Jeg kunne kjenne meg igjen i mange av de erfaringene og tingene de slet me i første program. Men det var også med på å gi meg ny motivasjon for å satse videre. Har regnet litt på hvor lang tid jeg ville brukt til Lofoten, og må ærlig innrømme at jeg vurderer en tur dit også nå på tampen av sesongen. Men i første omgang skal jeg få sjarken levert her for å ta service på motor, gir, ror og hylse. Først blir det nok et sjøvær her i området, om fisket er godt nok så blir turen til lofoten skrinlagt for i år. Eneste som er sikkert er jo at ting er usikkert på nåværende tidspunkt, akkurat slik jeg så for meg fiskeryrket skulle være.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *