Ting drar ut!!!

Fikk endelig svar fra fiskeridir idag, er nå tatt opp på blad A i manntallet Yeeei, men kan fortsatt ikke dra ut for å fiske, avgjørelsen om fiskerimerket til båten, den må jeg vente på. Vedtak om ervervstillatelse er gitt, men på grunn av noen manglende papirer så er ikke vedtaket gyldig ennå, for ordens skyld kan jeg jo tilføye at manglende papirer ble sendt inn torsdag 13.04.

Denne uken er det kurs hos dem så da blir ingenting gjort, Forhåpentligvis vil jeg ha alt i boks mandag om en uke.

Jeg må jo ærlig innrømme at ting var litt mer tungrodd enn jeg først så for meg da jeg begynte på dette prosjektet mitt, For å komme inn på fiskemantallet, så må du ha en fartøy tilknyttet søknaden, og ervervstillatelse er knyttet opp mot eget fartøy, disse to søknader henger sammen, men behandles av forskjellige personer, dersom disse to ikke snakker sammen og samkjører prosessen går det bort tid i postgang eller mail skriving, da har jeg intrykk av at en havner bakerst i køa igjen. Og dersom omstendighetene vil det slik at tidligere eier er forhindret fra å sende slettemelding på fartøyet, så er det fint lite du kan gjøre annet enn å vente. Det hadde nok vært lettere for meg å melde flytting til samme merkedistrikt enn å gjøre dette. Jeg har sendt en søknad om bortfall av plikt til å sende slettemelding, det er nå denne som må behandles på nytt. Jeg mener jo at siden det foreligger en kjøpekontrakt bør ny eier kunne sende inn alle dokumenter vedrørende båten. Men slik er det dessverre ikke idag. En forenkling av regelverket tror jeg hadde vært fordelaktig for oss som er på tur inn i fiskeryrket.

5 kommentarer til «Ting drar ut!!!»

    1. Har nettopp lagt ut en liten oppdatering. Nytt år og ny giv er herved tatt imot med åpne armer 🙂

  1. Morsomt! Dette kan kanskje hjelpe meg også fra tanker til handlinger.
    Følger dette nå, lykke til å skitt fiske!

  2. Takk for det, er jo egentlig et veldig givende yrke. Man er sin egen herre og ingen dager er lik. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *