En start..

Å få beskjed om at du er oppsagt fra en bransje i nedgang, hvor en har brukt mesteparten av tiden de siste 15 år, er et slag i trynet. Men istedenfor å sette seg ned og synes at livet er for kjipt. handler det om å finne en løsning på problemet. De som kjenner meg, vet at jeg tidvis har store problemer med å sitte rolig og vente på en løsning funnet av andre. Min første tanke var å starte med annleggsdrift igjen, men min driv etter å hele tiden prøve noe nytt ble for sterk, derfor fant jeg ut at jeg ville bli fisker når jeg ble stor.
Jeg vil her først og fremst ta for meg min ferd mot målet, er ennå et stykke på veien før jeg er helt omskolert til selvstendig fisker. Men er man målbevist nok så tror jeg alle kan klare det de setter seg fore.
Så håper jeg også at mine innlegg letter andres vei i samme retning og styrker rekkrutteringen til fiskeryrket.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *